Web Analytics

Hosting

Hosting

De top 3 voordelen van Managed WordPress HostingOf je nu een kleine ondernemer, een freelancer of een blogger bent, je website is een cruciaal onderdeel van je merk en je bedrijf. Als zodanig is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website altijd up and running smoothly is. Een manier om dat te doen is te investeren in managed WordPress hosting. Managed WordPress hosting biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele hostingplannen, waaronder automatische updates, nachtelijke back-ups, verbeterde beveiliging en meer. Hier zijn slechts drie van de vele redenen om managed WordPress hosting voor je website te overwegen.

Blog Body 1. Automatische updates Een van de grootste voordelen van managed WordPress hosting is dat het alle technische aspecten van het draaien van een WordPress website voor je regelt, inclusief het automatisch updaten van je site naar de nieuwste versie van WordPress zodra die uitkomt. Dit is belangrijk omdat het up-to-date houden van je WordPress site een van de beste manieren is om hem te beschermen tegen veiligheidsbedreigingen.

Met managed WordPress hosting kun je er zeker van zijn dat je site altijd de nieuwste en veiligste versie van WordPress gebruikt. 2. Nachtelijke back-ups Een ander groot voordeel van managed WordPress hosting is dat de meeste providers nachtelijke back-ups aanbieden als onderdeel van hun service.

Dit betekent dat als er ooit iets met je site gebeurt, je gerust kunt zijn in de wetenschap dat je een recente back-up hebt die je kunt gebruiken om je site in de vorige staat te herstellen. Nachtelijke back-ups zijn vooral belangrijk als je regelmatig wijzigingen aanbrengt of nieuwe inhoud aan je site toevoegt, want ze geven je een vangnet voor het geval er iets misgaat 3. Verbeterde beveiliging Beheerde WordPress hosts bieden doorgaans ook verbeterde beveiligingsfuncties als onderdeel van hun service. Dit omvat zaken als firewalls en malware scanning, die kunnen helpen voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je site. En als je site wordt gehackt ondanks dat hij op een managed WordPress host staat, zullen de meeste hosts je helpen de rommel op te ruimen en je site snel weer aan de praat te krijgen

Conclusie


Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke hostingoplossing voor je WordPress website, overweeg dan te investeren in een managed WordPress host. Je zult genieten van automatische updates, nachtelijke back-ups, verbeterde beveiligingsfuncties, en gemoedsrust in de wetenschap dat je website in goede handen is.

Wiki over hosting

Link toevoegen

Link toevoegen